| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
pocahondas
Ομάδα αίματος: 0+
Μηχανή: patinibarbie
Team: Jackie Chan
|
 Re: ΗΡΘΕ ΤΟ
Gousios έγραψε: pocahondas έγραψε: λαμόγιο!!  Μπα, απο φλωρακι με γιακα εγινα λαμογιο;;; Ε;;; Ε;;;; Χοχοχοοχοχο μέρι κρίστμας! ε μάλλον είσαι 2 σε 1!! 
_________________δύο πράγματα ξέρουν όλοι στην πίστα για μένα: τι χρόνο κάνω και τι νούμερο σουτιέν φοράω.. έλεος!
|
| 18 Νοέμ 2012, 19:55 |
|
 |
|
mpoukas
Ομάδα αίματος: Α+
Μηχανή: Z 750
|
 Re: ΗΡΘΕ ΤΟ "ΤΕΛΟΣ"-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ρε παίδες,είμαι ο μόνος που αναρωτιέται πως θα πλερώκει μέσω e-banking? Ποιος & ποιας μορφής είναι ο κωδικός πληρωμής? στο ονλάιν σύστημα πληρωμών ,ας πούμε της εθνικής, κάτω απο ποια κατηγορία βρίσκετε?
_________________ Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες,θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
|
| 18 Νοέμ 2012, 23:01 |
|
 |
|
dreamfighter
Μηχανή: den exo
|
gregogti έγραψε: η πληρωμη των τελων κυκλοφοριας στις τραπεζες θα εχει προμηθεια σε οσους δεν εχουν εκτυπωσει το χαρτι μονοι τους.....ΑΛΗΤΕΣ τραπεζιτες.... Πήγες σε τράπεζες να πληρώσεις και σου είπαν για προμήθεια και πόσο??? Αν ναι καλώς το αναφέρεις. Αν όχι................ 90,90€ για μένα c3 diesel. To ninjaki πουλήθηκε. Παρότι καθόταν στο γκαράζ το τελευταίο 5μηνο μου λείπει. Ελπίζω σύντομα να έρθει το επόμενο και ας βγαίνει βόλτα μια φορά τον μήνα.
|
| 18 Νοέμ 2012, 23:16 |
|
 |
|
dreamfighter
Μηχανή: den exo
|
mpoukas έγραψε: ρε παίδες,είμαι ο μόνος που αναρωτιέται πως θα πλερώκει μέσω e-banking? Ποιος & ποιας μορφής είναι ο κωδικός πληρωμής? στο ονλάιν σύστημα πληρωμών ,ας πούμε της εθνικής, κάτω απο ποια κατηγορία βρίσκετε? Υπάρχει κωδικός πάνω στην εκτύπωση του ειδοποιητηρίου που αποτελείται από τον ΑΦΜ σου και έναν πρόσθετο κωδικό.
|
| 18 Νοέμ 2012, 23:19 |
|
 |
|
mpoukas
Μηχανή: Z 750
|
κοιτάζω το ειδοποιητήριο και το πολυψήφιο νούμερο στο τέλος δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΦΜ μου. Επίσης όταν εισάγω τα νούμερα στο σύστημα πληρωμής τηςτραπεζας μου αναφέρει σφάλμα στο δεύτερο σκέλος. καμιά ιδέα?
_________________ Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες,θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
|
| 18 Νοέμ 2012, 23:32 |
|
 |
|
Panos69
Μηχανή: Tiger 800
|
Ο ΑΦΜ δεν "φαίνεται" απλά μέσα στον κωδικό όπως φαινόταν στον φόρο εισοδήματος.
_________________ Δεν είναι η δόξα, δεν είναι τα λεφτά, είναι του δρόμου η χαρά.
Num ego me habere bike? Etiam habeo.
|
| 18 Νοέμ 2012, 23:53 |
|
 |
|
alexcool
Μηχανή: Vespa PX-150
|
Μην ταλαιπωριστε με εκτυπωσεις και σαχλαμαρες ειναι και ακριβα τα μελανια,  πηγενετε σε μια τραπεζα με τον αριθμο κυκλοφοριας και το ΑΦΜ και τελος αμα θενε αμα δεν θενε να πεταχτουνε μεχρι την γωνια να δουνε αν ερχομαστε............. 
_________________ Vespa Ιταλικη ανωμαλια! Το τσιγαρο δεν ειναι μαγκια.............. πλεων.
|
| 18 Νοέμ 2012, 23:59 |
|
 |
|
streetas
Μηχανή: Z
|
gregogti έγραψε: η πληρωμη των τελων κυκλοφοριας στις τραπεζες θα εχει προμηθεια σε οσους δεν εχουν εκτυπωσει το χαρτι μονοι τους.....ΑΛΗΤΕΣ τραπεζιτες.... ε αφου θα το έχουν εκτυπώσει και μου πουνε και την εξτρα χρέωση θα πάρω στροφή και θα φύγω.... ας μεινουν με το εκτυπωμένο....εξάλλου τα λεφτά τα δίνεις μετα  240δις € τους έδωσα απο το 2008...
_________________ πωλείται Ζ750 '08 4000€
|
| 19 Νοέμ 2012, 03:08 |
|
 |
|
gregogti
Ομάδα αίματος: 0-
Μηχανή: KLE 400
Team: Venos
|
dreamfighter έγραψε: gregogti έγραψε: η πληρωμη των τελων κυκλοφοριας στις τραπεζες θα εχει προμηθεια σε οσους δεν εχουν εκτυπωσει το χαρτι μονοι τους.....ΑΛΗΤΕΣ τραπεζιτες.... Πήγες σε τράπεζες να πληρώσεις και σου είπαν για προμήθεια και πόσο??? Αν ναι καλώς το αναφέρεις. Αν όχι................ 90,90€ για μένα c3 diesel. To ninjaki πουλήθηκε. Παρότι καθόταν στο γκαράζ το τελευταίο 5μηνο μου λείπει. Ελπίζω σύντομα να έρθει το επόμενο και ας βγαίνει βόλτα μια φορά τον μήνα. το διαβασα σε εφημεριδα αλλα δεν θυμαμε σε ποια..κατι για 0.40-0.50 ελεγε...θα το βρω..
|
| 19 Νοέμ 2012, 13:06 |
|
 |
|
mitsakos1985
Μηχανή: kle500
|
dreamfighter έγραψε: mpoukas έγραψε: ρε παίδες,είμαι ο μόνος που αναρωτιέται πως θα πλερώκει μέσω e-banking? Ποιος & ποιας μορφής είναι ο κωδικός πληρωμής? στο ονλάιν σύστημα πληρωμών ,ας πούμε της εθνικής, κάτω απο ποια κατηγορία βρίσκετε? Υπάρχει κωδικός πάνω στην εκτύπωση του ειδοποιητηρίου που αποτελείται από τον ΑΦΜ σου και έναν πρόσθετο κωδικό. Καλημερα, αντε και πληρωνεις μεσω e-banking, τι αποδειξη θα χεις πως πληρωσες τα τελη σε καποιο ελεγχο απ τη τροχαια πχ?.. σε τραπεζα/ελτα βαζουν και μια σφραγιδα επανω..
_________________ Kawasaki Kle. The ticket to unlimited adventure..
|
| 19 Δεκ 2012, 13:04 |
|
 |
|
rav3n
Μηχανή: Str33ple
Team: Antisocial
|
εκτυπωνεις την αποδειξη
_________________.: Indifferent Suns :.
|
| 19 Δεκ 2012, 13:35 |
|
 |
|
goran
Μηχανή: er-6n
|
Τα πλερωσα και εγω 55 για το το εργαλειο Και 97 για το κουτι Μια σκεψη κανω,αφου δεν θα εχουμε σημα φετος και θα Εχουμε φωτοτυπιες Και αποδειξη Αν τα χασεις ή στα κλεψουν τι γινετε; Ξανα πληρωνεις; Λεω να τα βγαλω φωτοτυπια να τα επικυρωσω και να κυκλοφωρο με αυτα. Θα εχω προβλημα λετε;
|
| 20 Δεκ 2012, 01:08 |
|
 |
|
maintenance
Μηχανή: i have not.
|
goran έγραψε: Τα πλερωσα και εγω 55 για το το εργαλειο Και 97 για το κουτι Μια σκεψη κανω,αφου δεν θα εχουμε σημα φετος και θα Εχουμε φωτοτυπιες Και αποδειξη Αν τα χασεις ή στα κλεψουν τι γινετε; Ξανα πληρωνεις; Λεω να τα βγαλω φωτοτυπια να τα επικυρωσω και να κυκλοφωρο με αυτα. Θα εχω προβλημα λετε; κανενα προβλημα. Πλεον η αστυνομια ειναι on line με την ΓΓΠΣ οποτε σε οποιον ελεγχο, αμεσως βρισκουν εαν εχεις πληρωσει τα τελη.
_________________ Κλιματισμός - Αερισμός Επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Μελέτη, τοποθέτηση, service. Παθητική πυροπροστασία.
|
| 20 Δεκ 2012, 01:15 |
|
 |
|
goran
Μηχανή: er-6n
|
Τι ειπες τωρα Μπραβο εξελιξη Καλα θα επικυρωσω και τις φωτοτυπιες να υπαρχουν
|
| 20 Δεκ 2012, 01:18 |
|
 |
|
rav3n
Μηχανή: Str33ple
Team: Antisocial
|
goran έγραψε: Τι ειπες τωρα Μπραβο εξελιξη Καλα θα επικυρωσω και τις φωτοτυπιες να υπαρχουν Αφου ρε συ, ανα πασα στιγμη μπορεις να κανεις print το χαρτι.. Γιατι να βαλεις τον εαυτο σου σε μπελαδες..ουτε καν πριντ δε χρειαζεσαι εδω που τα λεμε..το κανεις για να διευκολυνεις τον εαυτο σου.. σιγουρα οι μπατσοι οπως λεει κ ο Αντωνης θα ειναι "connected" με GSIS.. KEINE PANIK..
_________________.: Indifferent Suns :.
|
| 20 Δεκ 2012, 11:31 |
|
 |
|
peristeriotis
Μηχανή: Z750R
|
 Re: Re: ΗΡΘΕ ΤΟ "ΤΕΛΟΣ"-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
mitsakos1985 έγραψε: dreamfighter έγραψε: mpoukas έγραψε: ρε παίδες,είμαι ο μόνος που αναρωτιέται πως θα πλερώκει μέσω e-banking? Ποιος & ποιας μορφής είναι ο κωδικός πληρωμής? στο ονλάιν σύστημα πληρωμών ,ας πούμε της εθνικής, κάτω απο ποια κατηγορία βρίσκετε? Υπάρχει κωδικός πάνω στην εκτύπωση του ειδοποιητηρίου που αποτελείται από τον ΑΦΜ σου και έναν πρόσθετο κωδικό. Καλημερα, αντε και πληρωνεις μεσω e-banking, τι αποδειξη θα χεις πως πληρωσες τα τελη σε καποιο ελεγχο απ τη τροχαια πχ?.. σε τραπεζα/ελτα βαζουν και μια σφραγιδα επανω.. Σου βγαζει αποδειξη πληρωμης που εχει τα ιδια ##### νουμερα με το χαρτι του taxisnet. Απλα το τυπωνεις και τελος! Και χωρις σφραγιδα την κανει τη δουλεια του.  sent from peristeriotis using tapatalk..
_________________Let the Good Times Roll..**Πώλειται παντελόνι bering cordura**
|
| 20 Δεκ 2012, 13:26 |
|
 |
|
pocahondas
Μηχανή: patinibarbie
|
γ@μω τα τέλη μου μέσα.. τα πλήρωσα σήμερα.. 
_________________δύο πράγματα ξέρουν όλοι στην πίστα για μένα: τι χρόνο κάνω και τι νούμερο σουτιέν φοράω.. έλεος!
|
| 20 Δεκ 2012, 14:13 |
|
 |
|
HUMPHREY
Μηχανή: ZZR 1400
|
βιαστηκες.. αυριο αν οι μαγια εχουν δίκιο φινιτο λα μουζικα 
_________________ Το στρίβειν εστί φιλοσοφείν.. Ταξιδευω αρα υπαρχω ... its time for a 360..
|
| 20 Δεκ 2012, 14:57 |
|
 |
|
vasilisj
Μηχανή: VERsatileSYS
Team: Versys
|
εγω γιαυτο δε το εχω πληρωσει ακομα 
_________________CrAzY WaTeRs
|
| 20 Δεκ 2012, 15:04 |
|
 |
|
TaSOSZ750
Μηχανή: Nikon
Team: Venos
|
ΠλΕρωσα 135€ για το Yaris και απο εβδομάδα θα πάω για τη Ζετα... 
_________________ ...καλο ταξιδι μαγκα μου.
|
| 20 Δεκ 2012, 15:20 |
|
 |
|